Over ons
Over ons
Westra

Effici├źnt en breed inzetbaar

Al 90 jaar actief in de regio Noordwest Friesland

Over ons

Infrastructurele dienstverlening

Westra is de stabiele factor op elk terrein

Westra biedt als familiebedrijf een breed pakket aan diensten aan op het gebied van infrastructuur en grondverzet. Wij zijn gespecialiseerd in aanneming, verhuur en transport. Ons moderne machinepark bestaat uit diverse grondverzetmachines waardoor we breed inzetbaar zijn. De planning is professioneel ingericht waardoor we snel kunnen schakelen. Wij klaren hoe dan ook de klus!

Werken bij Westra? Klik hier voor actuele vacatures. 

Hoofdkantoor Franeker Groenrecycling Harlingen Locatie Arum Locatie Oosterbierum De directie

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
Westra staat voor een duurzame onderneming en streeft naar een milieuvriendelijke manier van werken. Zo beschikken wij over een eigen windmolen en 2838 zonnepanelen die groene energie opwekken. Ook verlaagt Westra de CO2-uitstoot waar mogelijk, met een certificaat voor niveau 5 van de CO2-Prestatieladder van de SKAO blijft het verminderen van CO2 binnen het bedrijf een doorgaand proces. Westra is aangesloten bij branchevereniging Cumela.  

Westra sponsort verenigingen en evenementen uit de regio. Op die manier doet het bedrijf iets terug voor de omgeving waarin het actief is. 

Lees meer over Westra


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA