Grondverzet en Infrastructuur
Grondverzet en Infrastructuur

Grondverzet en infrastructuur

In ons dienstaanbod zijn veel opties mogelijk. Van het huren van enkel een machine en machinist op regiebasis tot het uitbesteden van een compleet project. We delen ons werk op in de volgende categorie├źn;

We hebben een uitgebreid machinepark met diverse grondverzetmachines. We beschikken over rupskranen, mobiele kranen, midi/mini kranen, shovels en dumpers. Het brede aanbod van machines en specialistische vakmensen geeft ons de mogelijkheid om te werken als hoofd- en onderaannemer. Diverse machines zijn uitgerust met 3D GPS besturing en werken met zeer nauwkeurige digitale maatvoering.

Leidingbouw
Windpark Fryslân gaat grote windturbines bouwen in het IJsselmeer. Om de opgewekte energie op het landelijke net te brengen zijn er nieuwe zware kabels nodig vanaf Breezanddijk tot Oudehaske via Bolsward. Visser Smit & Hanab is de hoofdaannemer voor dit project. Wij assisteren met grondwerk, accommodatie, terreininrichting, transport en hijswerk. Een werk met vele disciplines wat veel inspanning vraagt van planning, organisatie en uitvoering.

 

Diverse werkzaamheden in beeldOnze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA