Vloeistofcontainerverhuur
Vloeistofcontainerverhuur

Vloeistofcontainerverhuur

Voor het afvoeren van bentoniet, water, mest en andere vloeistoffen kunt u onze moderne vloeistofcontainers en tanktrailers huren. Afhankelijk van het product verzorgen wij afzet, plaatsingsruimte of tijdelijke opslag.

Vloeistofcontainerverhuur en tijdelijke opslag
U kunt de vloeistofdichte containers huren voor het afvoeren van verschillende vloeistoffen zoals bijvoorbeeld bentoniet. Met de tankwagen transporteren we de vloeistoffen uit de vloeistofcontainers naar onze diverse locaties om verwerkt te worden. Daarnaast is tijdelijke opslag van die vloeistoffen in de containers mogelijk. Wij verzorgen bij iedere vracht de verschillende transportdocumenten doormiddels van digitale begeleidingsbrieven.
 

Vloeistoffen
De vloeistofdichte containers hebben een inhoud van 35 m³. We hebben moderne tankopleggers die zijn voorzien van de nodige apparatuur. Daarmee kunnen we bentoniet, mest, water en andere vloeistoffen innemen tot en met de industriële klasse. De handling van cuttings vrijgekomen bij het boorproces zit ook in ons pakket.

Voor calamiteiteninzet gecombineerd met pompen, rijplaten en slootschotten zijn wij compleet uitgerust en 24/7 bereikbaar.

VRAAG OFFERTE AAN


Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA