Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

10 energiezuinige woningen in Ferwert

Nog heel even geduld voor de bewoners van de Gasthuisstraat: rond de bouwvak zijn alle werkzaamheden klaar. Bouwgroep Dijkstra Draisma bouwde de 10 energiezuinige woningen. Wij verzorgden al het bouwkundige grondwerk.

Klaar voor de toekomst
Eind vorig jaar zijn de ‘oude’ woningen aan de Gasthuisstraat gesloopt. Zo is er ruimte gemaakt voor de bouw van 10 energiezuinige woningen. De nieuwe woningen hebben geen gasaansluiting. Op het dak liggen zonnepanelen en er wordt gebruik gemaakt van een luchtwarmte pomp. De woningen zijn onlangs in de verhuur gegaan.

Werkzaamheden
Het bouwbedrijf kon niet zomaar los met de bouw van de woningen. Westra zorgde voor het bouwrijp maken van de locatie. Dit bestond uit het ontgraven van de bouwput, de aanleg van de riolering én aansluiting op het gemeentelijk riool, en het aanbrengen van de fundering. Op dit moment zijn we weer in Ferwert te vinden voor de laatste fase: het straatwerk en het groen.Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA