Nieuws
Nieuws
De laatste ontwikkelingen

Nieuws

Westra realiseert stuw van 53.000 kg

Als aannemer van het werk 'Waterlopen de Mieden’ heeft Westra wederom een mijlpaal bereikt. Een stuw van maar liefst 53.000 kg is met uiterste precisie op de definitieve locatie geplaatst.

Voordat de stuw op zijn plaats gehesen kon worden heeft Westra diverse werkzaamheden uitgevoerd. Zo is er eerst een bouwplaatsvoorziening aangelegd en moest er een bypass gemaakt worden voor de hoofdwatergang. Vervolgens is er een funderingsconstructie gerealiseerd middels een hardhouten damwand. 

In de tussentijd produceerde Kijlstra de betonnen frontmuren en de stuwput van zo'n 6,75 x 5,35 meter. De stuwput is voorzien van een stuwunit geleverd door KWT Waterbeheersing. Een goede samenwerking met een mooi resultaat!

Het werk 'Waterlopen de Mieden' is een onderdeel van het project Gebiedsontwikkeling Franekeradeel - Harlingen.Onze vestigingen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten of heeft u een specifieke vraag die u niet terug kunt vinden op onze website? Wij zijn bereikbaar via onze verschillende vestigingen.

Meer van WESTRA